Geef tweedehands een tweede kans


Inschrijven voor deelnameOm deel te nemen aan onze Kinderbeurs moet u stickervellen reserveren. Dit kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen, vanaf het moment dat de inschrijvingen geopend zijn. De stickervellen bevatten elk 21 stickers en kosten €1,50 per stuk.


Het is ook mogelijk om de niet verkochte spullen na de beurs te doneren. Wij zorgen voor een goede bestemming. U kunt dit aangeven in het inschrijfformulier. U ontvangt dan alleen de opbrengst van de verkochte artikelen. Indien u dan kiest voor het overmaken van de opbrengst, hoeft u niet meer naar Sterksel te komen na afloop van de beurs.


Veel klanten rekenen hun aankopen af met de pin, waardoor steeds minder contant geld voorradig is om de verkopers uit te betalen. U kunt nog steeds uw voorkeur aangeven voor een contante uitbetaling. We proberen hier zoveel mogelijk aan tegemoet te komen. Uw opbrengst wordt in geval van bankoverschrijving nog dezelfde middag aan u overgemaakt. Afhankelijk van uw bank, staat uw opbrengst direct of binnen een paar dagen op uw rekening. Soms zelfs al op het moment dat u uw spullen ophaalt.


Wij hanteren een limiet op het totaal aantal inschrijvingen, dus het kan voorkomen dat de inschrijving al eerder gesloten wordt dan de aangegeven datum in het overzicht. Voor de stickervellen geldt: OP=OP!


Schrijf u in op onze nieuwsbrief via deze link als u op de hoogte gehouden wilt worden van het moment, dat de inschrijving geopend wordt.
De inschrijving voor de stickervellen is gesloten


Wil je alsnog stickervellen aanvragen of heb je vragen, stuur dan een mail naar: info@kinderbeurssterksel.nl