Geef tweedehands een tweede kans


Inschrijven voor deelnameOm deel te nemen aan onze Kinderbeurs moet u stickervellen reserveren. Dit kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen, vanaf het moment dat de inschrijvingen geopend zijn. De stickervellen bevatten elk 21 stickers en kosten €1,50 per stuk.


Het is ook mogelijk om de niet verkochte spullen na de beurs te doneren aan de goede doelen, u kunt dit aangeven in het inschrijfformulier. U ontvangt dan alleen de opbrengst van de verkochte artikelen. Indien u dan kiest voor het overmaken van de opbrengst, hoeft u niet meer naar Sterksel te komen na afloop van de beurs.


Veel klanten rekenen hun aankopen af met de pin, waardoor steeds minder contant geld voorradig is om de verkopers uit te betalen. U kunt nog steeds uw voorkeur aangeven voor een contante uitbetaling. We proberen hier zoveel mogelijk aan tegemoet te komen. Uw opbrengst wordt in geval van bankoverschrijving nog dezelfde middag aan u overgemaakt. Afhankelijk van uw bank, staat uw opbrengst direct of binnen een paar dagen op uw rekening. Soms zelfs al op het moment dat u uw spullen ophaalt.


Wij hanteren een limiet op het totaal aantal inschrijvingen, dus het kan voorkomen dat de inschrijving al eerder gesloten wordt dan de aangegeven datum in het overzicht. Voor de stickervellen geldt: OP=OP.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief via deze link als u op de hoogte gehouden wilt worden van het moment, dat de inschrijving geopend wordt.


De inschrijvingen zijn nog niet geopend.


Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Email:
Herhaal Email:
Aantal stickervellen:
Opbrengst overmaken:
Keuze voor contante uitbetaling slechts mogelijk indien voldoende contant geld in kas voorradig na de beurs.
Vul hier uw IBAN nummer in:
Uw opbrengst wordt direct na de beurs op uw rekening gestort.
Overgebleven spullen doneren:
Indien u hier Ja selecteert sorteren we uw niet verkochte spullen niet uit en gaan ze direct naar het goede doel. U ontvangt dan alleen de opbrengst.
  Akkoord met Reglement Hiermee geeft u aan dat u ons reglement heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.
  Akkoord met Privacy Verklaring Hiermee geeft u aan dat u kennis genomen heeft van onze Privacy Verklaring en hiermee akkoord gaat.

U ontvangt geen bevestiging per mail.

Als u automatisch op de Bedankt pagina komt, is de inschrijving geslaagd.